Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor ikke ansætte en fuldtidsdesigner?
FAQ Plus ikon

Det kan være både dyrt og svært at finde en dygtig designer, der kan arbejde fuld tid, specielt med den store efterspørgsel på markedet i dag. Og nogle gange er der måske slet ikke nok arbejde til en fuldtidsstilling.

Vores designabonnement er en smart og billig løsning. Du får adgang til topkvalitet design, når du har brug for det, uden at være bundet på hænder og fødder. Du kan sætte dit abonnement på pause eller stoppe det, når det passer dig. På den måde kan du justere dine designbehov efter, hvordan det går med din forretning. Vi er her, når du har brug for os, og ellers holder vi os i baggrunden. Det er nemt og bekvemt.

Hvor mange designopgaver kan jeg have aktiv på én gang?
FAQ Plus ikon

Når du har et aktivt abonnment, vil der ingen begrænsninger være på dine designønsker. Alle opgaver bliver leveret én efter én. Vi stræber efter at levere arbejde af høj kvalitet, og at fokusere på ét designprojekt ad gangen gør det muligt opretholde den høje kvalitet på .

Hvordan anmoder jeg om designs?
FAQ Plus ikon

Der oprettes et Trello board til dig, hvor du kan tilføje så mange design anmodninger, som du ønsker. Bare rolig, vi skal nok sørge for at du får en detaljeret rundvisning i hvordan Trello boardet bruges.

Hvor hurtigt modtager jeg mit design?
FAQ Plus ikon

I gennemsnit leverer vi indenfor 3 arbejdsdage. Aldrig mere end en uge.

Hvad hvis jeg utilfreds med resultatet?
FAQ Plus ikon

Der er et ubegrænset antal revisioner. Vi stræber altid efter, at kunden er tilfreds, og derfor stopper vi ikke, før du er 100% tilfreds.

Hvor ofte holder i møder?
FAQ Plus ikon

Er du også træt af unødvendige møder? Det er vi i Aventus også. Faktisk så meget, at vi har totalt forbudt dem. Book en introduktionssamtale og se, om vi passer godt til dig.

Laver i også hjemmesider?
FAQ Plus ikon

Vi kan hjælpe dig med at skræddersy din hjemmeside med Webflow, et visuelt designværktøj. Book et opkald og lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan gøre din hjemmeside til et unikt udtryk for din virksomhed.

Hvilke programmer gør i brug af til design?
FAQ Plus ikon

Vi bruger Figma i de fleste tilfælde, men hvis opgaven kræver det, bruger vi gerne adobe-pakken.